top of page

Spoštovane in spoštovani!

Vas, naše cenjene stranke, vljudno prosimo, da ste točni in se držite svojega termina, da ne prihajate prezgodaj ali prepozno.

 

Če se ne počutite dobro, kažete znake bolezni ali prehlada, vljudno prosimo, da pokličete pravočasno in se dogovorite za nov termin.

 

Zaradi svoje in naše varnosti prosimo, da se držite navodil.

V naših prostorih smo in bomo  skrbeli za vašo in našo varnost in bomo tako kot doslej po vsaki opravljeni storitvi razkužili delovni prostor, t.j. stol, delovne in pohodne površine, uporabljali čiste brisače in pregrinjala, sterilizirali pripomočke in orodja. Sicer pa je v naših delovnih prostorih tudi že na podlagi obstoječe zakonodaje vzpostavljena visoka higienska norma.

 

Želimo vam prijeten obisk pri nas.

Pedikura Urtica

Na storitev se je potrebno predhodno naročiti od ponedeljka do petka med 9:00 in 19:00 na telefonsko številko    040 160 629 ali preko spleta.    Ob sobotah, nedeljah ter praznikih je pedikura zaprta.

MEDICINSKA PEDIKURA VS.KOZMETIČNA PEDIKURA

Tradicionalna kozmetična pedikura se osredotoča predvsem na čimbolj lep izgled nohtov  in odstranitev nekaj poroženele kože, ne upošteva pa resničnih težav. Včasih se tudi zgodi, da se pri taki pedikuri težave s stopali šele pokažejo. 

Za razliko od nohtnih salonov, pa pri medicinski pedikuri strokovno usposobljen pediker odpravlja različne težave stopal, uporablja napredno opremo in orodja in upošteva protokole najstrožje higiene. 

Medicinska  pedikura je estetska in terapevtska obravnava stopal.

KAJ JE MEDICINSKA PEDIKURA

Medicinska pedikura je neinvaziven postopek obravnave stopal, ki ga opravi usposobljen strokovnjak-pediker . Postopek mora biti varen, higienski, njegova glavna naloga pa je predvsem odpravljati težave, kot so:

-poroženela koža

-otiščanci

-kurja očesa ( clavus)

-suhe in razpokane pete

-vraščeni nohti

-odebeljeni in obarvani nohti

bottom of page